Ribnik pri Lisjaku

Zahvala!

Bilo je zaspano četrtkovo jutro, ko so bile naše edine misli, kako ostati v postelji še naslednjih 5 minut.

Nekaj po pol 6 uri zjutraj se je v Taboru zaslišala sirena gasilcev. Klic na pomoč?! 

Tako je! Bil je naš klic na pomoč ob požaru…

Najprej bi se radi zahvalili Sandiju Skoku. Za hitro reakcijo ob odkritemu požaru. Sandi hvala! Brez tebe in tvojega razmišljanja ob tako zgodnji uri bi ostali brez kozolca na Ribniku. Zaradi tebe je škoda res minimalna v primerjavi s tem, kakšna bi lahko bila.

Kot pravi slovenski pregovor, sreča v nesreči, smo imeli srečo tudi mi, da je bil kozolec prazen, da so bili vsi nepoškodovani, sreča, da je tako kot je.

Hvala tudi gasilcem, ki so poskrbeli, da je bil požar hitro pod nadzorom. Hvala PGD Ojstriška vas-Tabor, PDG Kapla - Pondor ter PGD Loke.  Kot vedno ste dali vse od sebe.

Hvala vsem, ki ste nam priskočili in ponudili pomoč pri čiščenju, pospravljanju in obnavljanju.

Gostinstvo Lisjak. 

 


 

 

Ribnik pri »Lisjaku« je odličen kraj za različne zabave, poroke, poslovna srečanja in piknike.
Leži v mirnem in varnem okolju kraja Tabor, v osrčju narave, obdane z gozdom in prijaznimi ljudmi.

Ko mislite, da ste se naužili vsega lepega, vas razneži še ponujeno na mizah. Hišne jedi, pripravljene za slavje, navdihujeta tradicija in domiselna priprava mojstrov.

ZGODBA POPOLNEGA POROČNEGA DNE
Ljubezen in poroka sta vedno v modi, zato se ustavite za trenutek in si vzemite čas za sanjarjenje. Poroka je pravi dogodek zato. Pri nas Vam pomagamo, da napišete in zaživite svojo pravljico. Če si želite ozračje v duhu cvetja, romantike in globokih čustev potem izrečite svoj DA ob našem ribniku. Poroko pa lahko popestrimo tudi s starinskim avtom ali motorjem, ki sta kot nalašč za takšno priložnost. Z duhom preteklosti vas popeljemo v srečno prihodnost. 
POROKA JE ČUDOVIT DOGODEK URESNIČITE GA PRI NAS!

AKTIVNOSTI NA RIBNIKU
Tako v kraju Tabor kot tudi v širši Spodnji Savinjski dolini je veliko možnosti za lepe izlete, na katere se lahko odpravimo tako rekreativni kot gorski kolesarji. Množica razvejanih stranskih cest in poti, ki vodijo med posameznimi zaselki, omogočajo pestro izbiro med turami tako v ravninskem, kot nižinskem delu. Na njih lahko kolesarimo varno in v miru saj večino avtomobilskega prometa poteka po glavnih prometnih žilah, avtocesti in regionalni cesti Vransko-Celje.
Na ribniku vam prav tako pripravimo zanimiv dan z športnimi aktivnostmi (nogomet,odbojka,tenis, športni ribolov..), predvsem je tak dan zanimiv za podjetja , ki organizirajo druženje za svoje zaposlene.